diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
Lucija Šprajc (Author), Tatjana Šubic (Mentor)

Abstract

No abstract data available

Keywords

fermentirani mlečni izdelki;jogurt;spirulina;hranilna vrednost;senzorične lastnosti;funkcionalno živilo;mikrobiološka analiza;mlečnokislinska fermentacija;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Typology: 2.11 - Undergraduate Thesis
Publisher: [L. Šprajc]
UDC: 637
COBISS: 228626691 Link will open in a new window
Views: 148
Downloads: 0
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
Type (COBISS): High school thesis
Thesis comment: Diplomsko delo, Biotehniški center Naklo, Višja strokovna šola, Živilstvo in prehrana
Source comment: Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 11. 3. 2025;
Pages: 1 spletni vir (1 datoteka PDF (IX, 41 str.))
ID: 26043961