Povzetek

Biochemical response of grapevine variety 'Chardonnay' (Vitis vinifera L.) to infection with grapevine yellows (Bois noir)

Ključne besede

vinska trta;bolezni rastlin;fitoplazma;vsebnost fenolov;bois noir;bakterijske bolezni;trsna rumenica;klorofil;karotenoidi;organske kisline;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 632
COBISS: 7162745 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0929-1873
Št. ogledov: 1480
Št. prenosov: 338
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 231-237
Letnik: ǂVol. ǂ134
Zvezek: ǂNo. ǂ2
Čas izdaje: 2012
DOI: 10.1007/s10658-012-9988-2
ID: 1032516