| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 579 |
| COBISS: |
2476680
|
| ISSN: | 0956-7135 |
| Št. ogledov: | 1339 |
| Št. prenosov: | 298 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
|---|---|
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 419-425 |
| Letnik: | ǂIssue ǂ4 |
| Zvezek: | ǂVol. ǂ24 |
| Čas izdaje: | 2010 |
| DOI: | 10.1016/j.foodcont.2009.07.001 |
| ID: | 1033679 |