Povzetek

Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickens

Ključne besede

perutnina;pitovni piščanci;meso;prehrana živali;probiotiki;Bacillus;krvne maščobe;prebavila;hlapne maščobne kisline;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 636.5.084/.087
COBISS: 2755464 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0931-2439
Št. ogledov: 1411
Št. prenosov: 366
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 424-433
Letnik: ǂVol. ǂ95
Zvezek: ǂno. ǂ4
Čas izdaje: 2011
DOI: 10.1111/j.1439-0396.2010.01068.x
ID: 1033737