Povzetek

Late-season Shiraz berry dehydration that alters composition and sensory traits of wine

Ključne besede

vino;arome;dehidracija grozdja;vinska trta;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 5177851 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0021-8561
Št. ogledov: 3433
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 7750-7757
Letnik: ǂVol. ǂ66
Zvezek: ǂiss. ǂ29
Čas izdaje: Jul. 2018
DOI: 10.1021/acs.jafc.8b01646
ID: 10948999
Priporočena dela:
, predavanje na Simpoziju o teranu in kraških produktih, Trajnostni razvoj kmetijstva in turizma na čezmejnem Krasu, 8. nov. 2019, grad Štanjel, Slovenija