Povzetek

FOOD PROCESSING WASTES AS POTENTIAL SOURCE OF BIOLOGICALLY ACTIVE COMPOUNDS

Ključne besede

food processing wastes;wine;olive oil;extraction methods;polyphenols;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.12 - Objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci
Organizacija: UNG - Univerza v Novi Gorici
UDK: 634.8+663.2
COBISS: 5215483 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 2303-5889
Št. ogledov: 2912
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 42-43
Letnik: ǂYear ǂ5
Zvezek: ǂno. ǂ5
Čas izdaje: 2018
ID: 10958529