Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2018 |
Tipologija: | 1.05 - Poljudni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
UDK: | 630*97(045)=163.6 |
COBISS: |
5232550
![]() |
ISSN: | 0017-2723 |
Matična publikacija: | Gozdarski vestnik |
Št. ogledov: | 2277 |
Št. prenosov: | 592 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
---|---|
Konec prepovedi (OpenAIRE): | 2019-02-10 |
Komentar vira: | Avtorji navedeni na str. 372; Rubrika: Gozdarstvo v času in prostoru; |
Strani: | str. 366-372 |
Letnik: | ǂLetn. ǂ76 |
Zvezek: | ǂšt. ǂ9 |
Čas izdaje: | okt. 2018 |
ID: | 10983157 |