[magistrska naloga]

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

trans maščobne kisline;fiziološki učinki;vsebnost v prehrani;zakonodaja;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UP FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Založnik: [J. Jakulin]
UDK: 614:665.12
COBISS: 1537892804 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 2470
Št. prenosov: 103
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂeffect of trans fatty acids in food on human health
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. na Primorskem, Fak. za vede o zdravju
Strani: VII, 76 str.
ID: 11111235