Ladko Korošec (Avtor)

Povzetek

Prosti radikali, antioksidanti v hrani in njihova vloga pri ohranjevanju zdravja

Ključne besede

Ni podatka o ključnih besedah

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.09 - Objavljeni strokovni prispevek na konferenci
Organizacija: OI - Onkološki inštitut Ljubljana
UDK: 613.2
COBISS: 12470745 Povezava se bo odprla v novem oknu
Matična publikacija: Prehrana in rak
Št. ogledov: 681
Št. prenosov: 162
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarne ključne besede: Free radicals;Antioxidants;Diet;Oxidative stress;Free radical scavengers;Carotenoids;Neoplasms;Prevention and control;Flavones;
Komentar vira: BSDOCID55922;
Strani: Str. 68-78
ID: 11456824