diplomsko delo

Povzetek

Količina in kakovost pridelka treh sort česna (Allium sativum L.) slovenskega in španskega porekla

Ključne besede

česen;Allium sativum;kakovost;količina;sorte;pridelovanje;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Špilak]
UDK: 635.262:631.526.3:631.559(043.2)
COBISS: 8423289 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 371
Št. prenosov: 117
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂyield quantity and quality of three garlic (Allium stivum L.) cultivars from Slovenian and Spanish origin
Sekundarne ključne besede: garlic;Allium sativum;quality;quantity;cultivars;crop production;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo
Strani: VIII, 30 f.
ID: 11591840