Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2014 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [D. Zdešar] |
UDK: | 633.492:635.22:582.932.1(043) |
COBISS: | 7933817 |
Št. ogledov: | 352 |
Št. prenosov: | 109 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Edible characteristics of sweet potato (Ipomoea batatas L.) cultivated on the laboratory field of Biotechnical Faculty |
Sekundarne ključne besede: | sweet potato;sensorical properties;color of meat;color of skin;texture;aromas;stickiness;CIE system;surveys; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo |
Strani: | XII, 41 f., [5] f. pril. |
ID: | 11591915 |