diplomsko delo

Povzetek

Jedilne lastnosti sladkega krompirja (Ipomoea batatus L.), vzgojenega na laboratorijskem polju Biotehniške fakultete

Ključne besede

sladki krompir;Ipomoea batatas L.;senzorične lastnosti;barva mesa;barva kože;merjenje barve;CIE sistem;konzistentnost;struktura;arome;lepljivost;poljščine;ankete;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [D. Zdešar]
UDK: 633.492:635.22:582.932.1(043)
COBISS: 7933817 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 352
Št. prenosov: 109
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Edible characteristics of sweet potato (Ipomoea batatas L.) cultivated on the laboratory field of Biotechnical Faculty
Sekundarne ključne besede: sweet potato;sensorical properties;color of meat;color of skin;texture;aromas;stickiness;CIE system;surveys;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo
Strani: XII, 41 f., [5] f. pril.
ID: 11591915