| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2014 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [D. Zdešar] |
| UDK: | 633.492:635.22:582.932.1(043) |
| COBISS: |
7933817
|
| Št. ogledov: | 352 |
| Št. prenosov: | 109 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Edible characteristics of sweet potato (Ipomoea batatas L.) cultivated on the laboratory field of Biotechnical Faculty |
| Sekundarne ključne besede: | sweet potato;sensorical properties;color of meat;color of skin;texture;aromas;stickiness;CIE system;surveys; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo |
| Strani: | XII, 41 f., [5] f. pril. |
| ID: | 11591915 |