diplomsko delo

Povzetek

Vpliv tehnologije pridelovanja na morfološke lastnosti in pridelek lubenic (Citrulus lanatus L.)

Ključne besede

vrtnarstvo;lubenice;Citrulus lanatus L.;morfološke lastnosti;pridelki;suha snov;dušik;vitamin C;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Markovič]
UDK: 635.615:631.5(043.2)
COBISS: 7491961 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 338
Št. prenosov: 89
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: The influence of cultivation technologies on the morphological caracteristics [i.e. characteristics] and yield of watermelon (Citrulus lanatus L.)
Sekundarne ključne besede: vegetable growing;watermelons;yields;nitrogen;vitamin C;morphological characteristics;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za agronomijo
Strani: VIII, 35 str.
ID: 11600736