Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [K. Trdan] |
UDK: | 579.67:635.52:614.31 |
COBISS: | 4611192 |
Št. ogledov: | 323 |
Št. prenosov: | 61 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Microbiological quality and safety of green lettuce (Lactuca sativa L.) |
Sekundarne ključne besede: | food microbiology;food safety;green lettuce;Lactuca sativa L.;lettuce microbiota;adhesion;Listeria monocytogens;Escherichia coli;aerobic mesophilic bacteria;yeasts;moulds;agricultural practices;storage;food quality; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 55 f. |
ID: | 12012582 |