| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2015 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [K. Trdan] |
| UDK: | 579.67:635.52:614.31 |
| COBISS: |
4611192
|
| Št. ogledov: | 323 |
| Št. prenosov: | 61 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Microbiological quality and safety of green lettuce (Lactuca sativa L.) |
| Sekundarne ključne besede: | food microbiology;food safety;green lettuce;Lactuca sativa L.;lettuce microbiota;adhesion;Listeria monocytogens;Escherichia coli;aerobic mesophilic bacteria;yeasts;moulds;agricultural practices;storage;food quality; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 55 f. |
| ID: | 12012582 |