magistrsko delo
Keyla Trdan (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Barbara Jeršek (Mentor)

Povzetek

Mikrobiološka kakovost in varnost zelene solate (Lactuca sativa L.)

Ključne besede

živilska mikrobiologija;varnost živil;zelena solata;Lactuca sativa L.;mikrobiota solate;adhezija;Listeria monocytogens;Escherichia coli;aerobne mezofilne bakterije;kvasovke;plesni;način pridelave;skladiščenje;kakovost živil;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Trdan]
UDK: 579.67:635.52:614.31
COBISS: 4611192 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 323
Št. prenosov: 61
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Microbiological quality and safety of green lettuce (Lactuca sativa L.)
Sekundarne ključne besede: food microbiology;food safety;green lettuce;Lactuca sativa L.;lettuce microbiota;adhesion;Listeria monocytogens;Escherichia coli;aerobic mesophilic bacteria;yeasts;moulds;agricultural practices;storage;food quality;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 55 f.
ID: 12012582