Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2017 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Švigelj] |
UDK: | 663.95:638.165:547.56:577.1 |
COBISS: | 4760952 |
Št. ogledov: | 325 |
Št. prenosov: | 99 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of honey addition on the antioxidant properties of tea infusions |
Sekundarne ključne besede: | tea;English tea;hibiscus tea;mint tea;honey;forest honey;linden honey;multifloral honey;physico-chemical methods;temperature;phenolic compounds;flavonoids;antioxidant activity;analitical methods;Folin-Ciocalter;FRAP;DPPH; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 61 f., [4] f. pril. |
ID: | 12014778 |