magistrsko delo
Aleksandra Švigelj (Avtor), Helena Abramovič (Recenzent), Jasna Bertoncelj (Mentor)

Povzetek

Vpliv medu na antioksidativne lastnosti čaja

Ključne besede

čaj;angleški čaj;hibiskusov čaj;metin čaj;med;gozdni med;lipov med;cvetlični med;fizikalno-kemijske metode;temperatura;fenolne spojine;flavonoidi;antioksidativna učinkovitost;analizne metode;Folin-Ciocalter;FRAP;DPPH;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Švigelj]
UDK: 663.95:638.165:547.56:577.1
COBISS: 4760952 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 325
Št. prenosov: 99
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of honey addition on the antioxidant properties of tea infusions
Sekundarne ključne besede: tea;English tea;hibiscus tea;mint tea;honey;forest honey;linden honey;multifloral honey;physico-chemical methods;temperature;phenolic compounds;flavonoids;antioxidant activity;analitical methods;Folin-Ciocalter;FRAP;DPPH;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 61 f., [4] f. pril.
ID: 12014778