magistrsko delo
Urška Žnidaršič (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor), Tjaša Jug (Komentor)

Povzetek

Vsebnosti in pomen žveplovega dioksida v vinu

Ključne besede

vino;žveplov dioksid;antioksidanti;protimikrobne snovi;molekularna oblika;bela vina;rdeča vina;rdečkasta vina;vina PTP;fizikalno-kemijski parametri;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Žnidaršič]
UDK: 663.253:663.257.4:543.272.51
COBISS: 4673400 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 385
Št. prenosov: 80
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂcontent and significance of sulfur dioxide in wine
Sekundarne ključne besede: wine;sulfur dioxide;antioxidants;antimicrobials;molecular form;white wines;red wine;reddish wines;PTP wines;physico-chemical parameters;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 67 f.
ID: 12014787