| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [U. Žnidaršič] |
| UDK: | 663.253:663.257.4:543.272.51 |
| COBISS: |
4673400
|
| Št. ogledov: | 385 |
| Št. prenosov: | 80 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂcontent and significance of sulfur dioxide in wine |
| Sekundarne ključne besede: | wine;sulfur dioxide;antioxidants;antimicrobials;molecular form;white wines;red wine;reddish wines;PTP wines;physico-chemical parameters; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 67 f. |
| ID: | 12014787 |