Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [U. Žnidaršič] |
UDK: | 663.253:663.257.4:543.272.51 |
COBISS: | 4673400 |
Št. ogledov: | 385 |
Št. prenosov: | 80 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂcontent and significance of sulfur dioxide in wine |
Sekundarne ključne besede: | wine;sulfur dioxide;antioxidants;antimicrobials;molecular form;white wines;red wine;reddish wines;PTP wines;physico-chemical parameters; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 67 f. |
ID: | 12014787 |