magistrsko delo
Mateja Juvančič (Avtor), Aleš Kuhar (Mentor), Alenka Golc-Wondra (Član komisije)

Povzetek

Percipirana vrednost kmetijskih in živilskih proizvodov z označbo posebne kakovosti pri slovenskih potrošnikih

Ključne besede

kmetijski proizvodi;živila;označbe posebne kakovosti;označba porekla;označevanje živil;geografska označba;percipirana vrednost;nakupno vedenje;potrošniki;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Podiplomski študij živilstva]
UDK: 338.43+339.1:641.1
COBISS: 4046456 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 419
Št. prenosov: 58
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Perceived value of agricultural and food products with special quality designations among Slovenia consumers
Sekundarne ključne besede: agricultural products;foods;designations of special quality;designation of origin;food labelling;geographical indication;perceived value;consumer behaviour;consumers;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., Podiplomski študij živilstva
Strani: XIV, 164 str., [11] str. pril.
ID: 12014833