diplomsko delo, univerzitetni študij
Jasmina Knap (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Tatjana Košmerl (Mentor), Tjaša Jug (Komentor)

Povzetek

Vpliv lokacije vinograda na fenolno in tehnološko zrelost grozdja sorte "Refošk" in "Cabernet Sauvignon"

Ključne besede

grozdje;Refošk;Cabernet Sauvignon;vinorodni okoliš Slovenska Istra;klima;vremenske razmere;tehnološka zrelost;fenolna zrelost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Knap]
UDK: 634.8.047(497.4):631.547.66:551.582
COBISS: 4691832 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 333
Št. prenosov: 75
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Impact of the vineyard site on phenolic and technological maturity of grape varieties "Refošk" and "Cabernet Sauvignon"
Sekundarne ključne besede: grapes;Refošk;Cabernet Sauvignon;Slovenska Istra winegrowing district;climate;weather conditions;technological maturity;phenolic maturity;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 43 f.
ID: 12016942