Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 663.81:634.31:577.1 |
COBISS: | 3257720 |
Št. ogledov: | 289 |
Št. prenosov: | 48 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of antioxidants from rosemary and green tea on sensory properties in red orange juice |
Sekundarne ključne besede: | fruit juices;orange juice;additives;natural antioxidants;rosemary extracts;green tea extract;pasteurization;sensory properties;antioxidative potential;DPPH;colour;ascorbic acid; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | VIII, 48 f. |
ID: | 12021369 |