diplomsko delo, univerzitetni študij
Robert Stibilj (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor)

Povzetek

Vpliv antioksidantov v ekstraktih rožmarina in zelenega čaja na senzorične lastnosti soka rdeče pomaranče

Ključne besede

sadni sokovi;sok rdeče pomaranče;naravni dodatki;naravni antioksidanti;rožmarinov ekstrakt;ekstrakt zelenega čaja;pasterizacija;senzorične lastnosti;antioksidativni potencial;DPPH;porjavenje soka;askorbinska kislina;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 663.81:634.31:577.1
COBISS: 3257720 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 289
Št. prenosov: 48
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of antioxidants from rosemary and green tea on sensory properties in red orange juice
Sekundarne ključne besede: fruit juices;orange juice;additives;natural antioxidants;rosemary extracts;green tea extract;pasteurization;sensory properties;antioxidative potential;DPPH;colour;ascorbic acid;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: VIII, 48 f.
ID: 12021369