diplomsko delo
Ana Kopčavar (Avtor), Metka Filipič (Recenzent), Kristina Sepčić (Mentor), Metka Filipič (Član komisije za zagovor), Damjana Drobne (Član komisije za zagovor), Bojana Žegura (Komentor)

Povzetek

Mutageno in genotoksično delovanje izvlečkov, izoliranih iz pečenega piščančjega mesa

Ključne besede

piščančje meso;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. Kopčavar]
UDK: 577(043.2)
COBISS: 2459215 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 272
Št. prenosov: 46
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Mutagenic and genotoxic activity of the extracts isolated from roasted chicken meat
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za biologijo
Strani: IX, 87 f.
ID: 12313530