magistrsko delo

Povzetek

Vpliv dodatka hmelja na maščobnokislinsko sestavo mleka

Ključne besede

govedo;krave;molznice;prehrana živali;krmni dodatki;hmelj;mleko;sestava;maščobne kisline;magistrske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. I. Kepic]
UDK: 636.2.084/.087:637.1(043.2)
COBISS: 3845768 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 311
Št. prenosov: 48
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of added hops on milk fatty acid composition
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: XI, 62 f.
ID: 12322835