diplomsko delo
Katja Bizant (Avtor), Simon Horvat (Recenzent), Antonija Holcman (Mentor), Dušan Terčič (Komentor)

Povzetek

Primerjava pitovnih in klavnih lastnosti treh genotipov piščancev

Ključne besede

perutnina;pitovni piščanci;pitovne lastnosti;klavne lastnosti;genotip;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Bizant]
UDK: 636.5:637.5(043.2)
COBISS: 2589576 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 354
Št. prenosov: 37
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Comparison of fattening and carcass traits in three chicken genotypes
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: IX, 33 f.
ID: 12333787