diplomsko delo
Robert Flere (Avtor), Antonija Holcman (Recenzent), Janez Salobir (Mentor)

Povzetek

Vpliv dodatka kratkoverižnih maščobnih kislin na kakovost jajc

Ključne besede

kokoši;nesnice;prehrana živali;krma;krmni dodatki;kakovost;jajca;jajčna lupina;kratkoverižne maščobne kisline;butirat;propionat;tanko črevo;kosti;mineralizacija;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [R. Flere]
UDK: 636.5.084/.087:637.4(043.2)
COBISS: 1728648 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 326
Št. prenosov: 45
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of short chain fatty acids supplementation on egg-shell quality
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta, Oddelek za zootehniko. Mentor: Janez Salobir
Strani: IX, 41 f.
ID: 12333835