Lovro Sinkovič (Avtor), Doris Kokalj (Avtor), Vladimir Meglič (Avtor)

Povzetek

Milling fractions composition of common (Fagopyrum esculentum Moench) and tartary (Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.) buckwheat

Ključne besede

kmetijstvo;poljedelstvo;ajda;bioaktivne spojine;fenoli;whole grain;hulls;bran;light flour;bioactive compounds;phenolics;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
UDK: 633.12
COBISS: 68257795 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1873-7072
Št. ogledov: 6471
Št. prenosov: 74
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarne ključne besede: kmetijstvo;poljedelstvo;ajda;bioaktivne spojine;fenoli;Fagopyrum esculentum Moench;Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Konec prepovedi (OpenAIRE): 2022-06-26
Komentar vira: Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 28. 6. 2021;
Strani: str. 1-6
Letnik: ǂVol. ǂ365
Zvezek: ǂart. no.ǂ130459
Čas izdaje: 2021
DOI: 10.1016/j.foodchem.2021.130459
ID: 13163802