| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2007 |
| Izvor: | Rome |
| Tipologija: | 0 - Ni določena |
| Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
| Založnik: | Food and agriculture organization of the United nations |
| UDK: | 641:664.3:629.123.4 |
| COBISS: |
2660908
|
| ISBN: | 978-92-5-105699-8 |
| Št. ogledov: | 483 |
| Št. prenosov: | 55 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | Oils and fats, Edible;Congresses;Transportation;Food contamination;Prevention; |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Vrsta dela (COBISS): | Zbornik |
| Strani: | XI, 63 str. |
| ID: | 1435280 |