Lea Lukšič (Avtor)

Povzetek

Antioksidativni potencial otrobov pire, navadne in tatarske ajde

Ključne besede

buckwheat;tartary buckwheat;spelt;antioxidants;phenols;polyphenols;navadna ajda;pira;tatarska ajda;polifenoli;tanini;antioksidanti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 633.111.6:633.12:54
COBISS: 7542649 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 1251
Št. prenosov: 261
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: navadna ajda;pira;tatarska ajda;polifenoli;tanini;antioksidanti;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 117-124
Letnik: ǂLetn. ǂ101
Zvezek: ǂšt. ǂ1
Čas izdaje: 2013
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;field crops and their production;poljščine;poljedelstvo;
ID: 1445257