Povzetek

Preparation and characterization of chicken egg white hydrolysate

Ključne besede

egg white;hydrolysate;hydrolysis;Flavourzyme;alcalase;peptides;inhibitor;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Slovensko kemijsko društvo
UDK: 543.06:547.96:577.112
COBISS: 25875973 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1318-0207
Št. ogledov: 1705
Št. prenosov: 252
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: biokemija;analizna kemija;analitska kemija;jajčni beljaki;encimske hidrolize;proteinaze;proteini jajčnega beljaka;Flavourzyme;alkalaza;peptidi;inhibitorji;denaturacija inhibitorjev;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 177-188
Letnik: ǂLetn. ǂ51
Zvezek: ǂšt. ǂ1
Čas izdaje: marec 2004
ID: 1744561