diplomsko delo, univerzitetni študij
Ana Anita Matić (Avtor), Sonja Smole Možina (Recenzent), Barbara Jeršek (Mentor)

Povzetek

Kontaminacija živil z bakterijami vrste Staphylococcus aureus

Ključne besede

živila;kontaminacija živil;patogeni mikroorganizmi;Staphylococcus epidermidis;Staphylococcus aureus;izolacija bakterij;identifikacija bakterij;enterotoksini;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [A. A. Matić]
UDK: 579.67.08+579.24:614.31
COBISS: 3859320 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1312
Št. prenosov: 313
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Food contamination with bacteria Staphylococcus aureus
Sekundarne ključne besede: foods;food contamination;pathogens;Staphylococcus epidermidis;Staphylococcus aureus;isolation of bacteria;identification of bacteria;enterotoxins;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: VIII, 54 f.
Ključne besede (UDK): mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;public health and hygiene;accident prevention;javno zdravje in higiena;preprečitev nesreč;sanitary inspection and control;sanitarna inšpekcija in nadzor;
ID: 23560
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, laboratorijske vaje za študente živilstva in prehrane
, ni podatka o podnaslovu