| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [A. A. Matić] |
| UDK: | 579.67.08+579.24:614.31 |
| COBISS: |
3859320
|
| Št. ogledov: | 1312 |
| Št. prenosov: | 313 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Food contamination with bacteria Staphylococcus aureus |
| Sekundarne ključne besede: | foods;food contamination;pathogens;Staphylococcus epidermidis;Staphylococcus aureus;isolation of bacteria;identification of bacteria;enterotoxins; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | VIII, 54 f. |
| Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;public health and hygiene;accident prevention;javno zdravje in higiena;preprečitev nesreč;sanitary inspection and control;sanitarna inšpekcija in nadzor; |
| ID: | 23560 |