Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Jakop] |
UDK: | 614.31:643.36 |
COBISS: |
3877752
![]() |
Št. ogledov: | 1384 |
Št. prenosov: | 335 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | HACCP system introduction in nutrition chain for new Pediatric Clinic |
Sekundarne ključne besede: | food control;process control;HACCP;hospital kitchen;Pediatric Clinic in Ljubljana;food purchases;food storage;food preparation;distribution of food;critical control points;allergens;temperature;time; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 68 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;public health and hygiene;accident prevention;javno zdravje in higiena;preprečitev nesreč;sanitary inspection and control;sanitarna inšpekcija in nadzor;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;the home;the dwelling;dom;oprema gospodinjstva; |
ID: | 23562 |