| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2024 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | KIS - Kmetijski inštitut Slovenije |
| UDK: | 633 |
| COBISS: |
185636099
|
| ISSN: | 2077-0472 |
| Št. ogledov: | 93 |
| Št. prenosov: | 0 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarne ključne besede: | Fagopyrum esculentum;Fagopyrum tataricum;ajda;navadna ajda;tatarska ajda;bker;vsebnost bakra;fenolne spojine;fenoli;flavonoidi;tanini; |
|---|---|
| Komentar vira: | Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 15. 2. 2024; |
| Strani: | str. 1-13 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ14 |
| Zvezek: | ǂno. ǂ2, [article no.] 14010269 |
| Čas izdaje: | 2024 |
| DOI: | 10.3390/agriculture14020269 |
| ID: | 25381254 |