zaključna projektna naloga
Kaja Berginc (Avtor), Armand Faganel (Mentor)

Povzetek

Analiza tradicionalnih bovških jedi v turistični ponudbi

Ključne besede

turizem;kulturna dediščine;kulinarika;tradisionalne jedi;obiskovalci;Bovec;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Koper
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UP FM - Fakulteta za management
Založnik: [K. Berginc]
UDK: 338.48(497.4 Bovec)(043.2)
COBISS: 4110295 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 3421
Št. prenosov: 143
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. na Primorskem, Fak. za management
Strani: VI, 27 str. + pril.
Ključne besede (UDK): social sciences;družbene vede;economics;economic science;ekonomija;ekonomske vede;economic situation;economic policy;management of the economy;economic planning;production;services;prices;menedžment gospodarstva;gospodarsko načrtovanje;proizvodnja;storitve;production and services according to economic sectors;gospodarske panoge;tourism;turizem;
ID: 77791
Priporočena dela:
, diplomsko delo
, diplomsko delo visokošolskega programa
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija