| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2005 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
| Založnik: | [J. J. Martín Rosano] |
| UDK: | 66.061-987:541.123(043.2) |
| COBISS: |
9659926
|
| Št. ogledov: | 3729 |
| Št. prenosov: | 0 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | phase equilibria;solid-liquid transitions;equlibrium solubility;O-Vanillin;cocoa butter; |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | VI, 132 str. |
| ID: | 8710168 |