diplomsko delo
Maja Šteinfelser (Avtor), Damjan Janeš (Mentor)

Povzetek

Analiza za aromo pomembnih hlapnih spojin in maščobnokislinske sestave olja iz semen granatnega jabolka

Ključne besede

granatno jabolko;zdravilni učinki;uporaba v kozmetiki;organoleptična analiza;maščobne kisline;analiza hlapnih spojin;analiza arome;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL FFA - Fakulteta za farmacijo
Založnik: [M. Šteinfelser]
UDK: 543:581.19:634.64(043.2)
COBISS: 3564657 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 866
Št. prenosov: 273
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Analysis of volatile compounds important for the aroma of argan oil and its fatty acid composition
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo
Strani: VI, 57 f.
ID: 8759112