[enoviti magistrski študij farmacija]
Nataša Hribernik (Avtor), Marija Bogataj (Mentor)

Povzetek

Vpliv saharoze in pektina v medijih različnih pH vrednosti na sproščanje paracetamola iz tablet s prirejenim sproščanjem

Ključne besede

pektin;saharoza;geliranje;hidroksipropilmetil celuloza;sproščanje;paracetamol;pH;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL FFA - Fakulteta za farmacijo
Založnik: [N. Hribernik]
UDK: 547.458.2+615.453(043.3)
COBISS: 3781233 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1014
Št. prenosov: 185
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of sucrose and pectin in media with various pH values on the release of paracetamol from modified-release tablets
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. Ljubljana, Fak. za farmacijo
Strani: 64 f.
ID: 8759368