Manca Knap (Avtor), Marijan Nečemer (Avtor), Peter Kump (Avtor), Klemen Potočnik (Avtor), Rajko Vidrih (Avtor)

Povzetek

The content of minerals in Slovenian organic and conventional produced fruits, herbs and vegetables

Ključne besede

minerali;vsebnost mineralov;sadje;zelenjava;zelišča;ekološko kmetijstvo;konvencionalno kmetijstvo;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 641.1:631.147
COBISS: 4418424 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 1228
Št. prenosov: 366
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni naslov: Razlike v vsebnosti mineralov med slovenskim ekološko in konvencionalno pridelanim sadjem, zelišči in zelenjavo
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 271-279
Letnik: ǂLetn. ǂ103
Zvezek: ǂšt. ǂ2
Čas izdaje: 2014
DOI: 10.14720/aas.2014.103.2.11
ID: 9099438