diplomsko delo

Povzetek

Izdelava embalaže za hitro prehrano s povečano termično obstojnostjo

Ključne besede

embalaža;embalažni materiali;recikliranje;hitra prehrana;termična obstojnost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Založnik: [D. Serafin]
UDK: 655
COBISS: 3308144 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 966
Št. prenosov: 268
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Packaging design of fast food with increased thermal resistance
Sekundarne ključne besede: packaging;packaging materials;recycling;fast food;thermostability;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Naravoslovnotehniška fak., Oddelek za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje
Strani: XI, 45 f.
ID: 9240634