diplomsko delo
Tjaša Vidmar (Avtor), Darko Slavec (Mentor)

Povzetek

Oblikovanje kulinarične knjige

Ključne besede

grafično oblikovanje;kulinarična knjiga;tipografija;grafična priprava;dodelava;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL NTF - Naravoslovnotehniška fakulteta
Založnik: [T. Vidmar]
UDK: 655.26
COBISS: 3262064 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1087
Št. prenosov: 428
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Designing of culinary book
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Naravoslovnotehniška fak., Oddelek za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje
Strani: VIII, 41 f.
ID: 9240649
Priporočena dela:
, diplomsko delo
, diplomsko delo
, diplomsko delo (visokošolski strokovni študij - 1. stopnja)