diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija
Maruša Markelj (Avtor), Drago Vuk (Mentor)

Povzetek

Ekološko primernejši način zatiranja glodalcev v živilski industriji : diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija

Ključne besede

HACCP;glodalci;vabe;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Kranj
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FOV - Fakulteta za organizacijske vede
Založnik: [M. Markelj]
UDK: 502/504
COBISS: 4819475 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 3080
Št. prenosov: 269
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. Maribor, Fak. za organizacijske vede
Strani: 56 f.
Ključne besede (UDK): mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;the environment and its protection;varstvo okolja;environmental science;conservation of natural resources;threats to the environment and protection against them;ekologija;varstvo naravnih virov;ogrožanje okolja in njegovo varstvo;
ID: 984247
Priporočena dela:
, diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija
, primer trgovine z nevarnimi odpadki