| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2023 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UM FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
| Založnik: | MDPI |
| UDK: | 577 |
| COBISS: |
137937411
|
| ISSN: | 2304-8158 |
| Št. ogledov: | 185 |
| Št. prenosov: | 15 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | rožmarin;linearna interakcija energije;proteaza;polifenoli; |
| Vrsta dela (COBISS): | Znanstveno delo |
| Strani: | 20 str. |
| Letnik: | ǂVol. ǂ12 |
| Zvezek: | ǂiss. ǂ2 |
| Čas izdaje: | 2023 |
| DOI: | 10.3390/foods12020408 |
| ID: | 23492599 |