inhaltsanalytische Aufarbeitung von qualitativen Expertengesprächen zum Stellenwert des IFS in zertifizierten Betrieben der österreichischen Ernährungswirtschaft
Roswitha Plank (Avtor)

Povzetek

Auswirkungen der Etablierung des International Food Standards (IFS) in Betrieben der österreichischen Ernährungswirtschaft

Ključne besede

živila;kakovost živil;nadzor nad živili;varnost živil;živilska industrija;trgovina z živili;standardi;ISO 9001;ISO 22000;dobra proizvodna praksa;GMP;Avstrija;

Podatki

Leto izida:
Izvor: Wien
Tipologija: 2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Guthmann-Peterson
UDK: 664+338.43:614.31
COBISS: 3883640 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-3-900782-04-7
Št. ogledov: 859
Št. prenosov: 209
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Doktorska disertacija
Strani: 207 str.
ID: 23566
Priporočena dela: