Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2023 |
Tipologija: | 1.04 - Strokovni članek |
UDK: | 637.14 |
COBISS: |
183195651
![]() |
ISSN: | 1855-9204 |
Št. ogledov: | 53 |
Št. prenosov: | 0 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Is A2 milk processing relevant? |
Sekundarne ključne besede: | milk;proteins in milk;A1 milk;A1, A 2ß-casein;milk processing;selection;Kravje mleko; |
Komentar vira: | Besedilo samo v slov.; |
Strani: | str. 13-15 |
Letnik: | ǂLetn. ǂ12 |
Zvezek: | ǂšt. ǂ22 |
Čas izdaje: | dec. 2023 |
ID: | 25086682 |