| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2023 |
| Tipologija: | 1.04 - Strokovni članek |
| UDK: | 637.14 |
| COBISS: |
183195651
|
| ISSN: | 1855-9204 |
| Št. ogledov: | 53 |
| Št. prenosov: | 0 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Is A2 milk processing relevant? |
| Sekundarne ključne besede: | milk;proteins in milk;A1 milk;A1, A 2ß-casein;milk processing;selection;Kravje mleko; |
| Komentar vira: | Besedilo samo v slov.; |
| Strani: | str. 13-15 |
| Letnik: | ǂLetn. ǂ12 |
| Zvezek: | ǂšt. ǂ22 |
| Čas izdaje: | dec. 2023 |
| ID: | 25086682 |