Irena Gril (Avtor), Lena Tajnšek (Avtor)

Povzetek

Ni podatka o povzetku

Ključne besede

mleko;beljakovine v mleku;A1 ß -kazein;A2 ß - kazein;predelava mleka;selekcija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.04 - Strokovni članek
UDK: 637.14
COBISS: 183195651 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1855-9204
Št. ogledov: 53
Št. prenosov: 0
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Is A2 milk processing relevant?
Sekundarne ključne besede: milk;proteins in milk;A1 milk;A1, A 2ß-casein;milk processing;selection;Kravje mleko;
Komentar vira: Besedilo samo v slov.;
Strani: str. 13-15
Letnik: ǂLetn. ǂ12
Zvezek: ǂšt. ǂ22
Čas izdaje: dec. 2023
ID: 25086682
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, ni podatka o podnaslovu
, diplomska naloga višjega strokovnega izobraževanja
, diplomsko delo, univerzitetni študij