doktorska disertacija s področja živilstva
Erika Bešter (Author), Terezija Golob (Mentor)

Abstract

Oksidacijska stabilnost ekstra deviških oljčnih olj Slovenske Istre

Keywords

olje;rastlinsko olje;ekstra deviško oljčno olje;cv."Istrska belica";cv. "Leccino";sončnično olje;skladiščenje;segrevanje;oksidacija;antioksidanti;antioksidacijska učinkovitost;oksidacijska stabilnost;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Typology: 2.08 - Doctoral Dissertation
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: [Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo]
UDC: 664.33:634.63:543.61
COBISS: 3390840 Link will open in a new window
Views: 422
Downloads: 95
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
Secondary title: Oxidative stability of extra virgin olive oils from Slovenian Istra
Secondary keywords: oils;vegetable oils;extra virgine olive oil;cv. Istrska belica;cv. Leccino;sunflower oil;storing;hetaing;oxidation;antioxidants;antioxidant activity;oxidative stability;
Type (COBISS): Dissertation
Thesis comment: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Pages: XV, 132 f.
ID: 12016925