ǂthe ǂfate and antioxidant potential

Povzetek

Olive fruit phenols in olive oil processing

Ključne besede

oljčno olje;proizvodnja;fenoli;odpadni produkti;analize;Istrska belica cv.;malaksacija;čas;temperatura;tlak;disertacije;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Izvor: Nova Gorica
Tipologija: 2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija: UNG FPŠ - Fakulteta za podiplomski študij
Založnik: [T. Jerman Klen]
UDK: 633.852.73:664.314
COBISS: 3398139 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 5407
Št. prenosov: 298
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: oljčno olje;proizvodnja;fenoli;odpadni produkti;analize;Istrska belica cv.;malaksacija;čas;temperatura;tlak;disertacije;
URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Doktorska disertacija
Komentar na gradivo: Univ. v Novi Gorici, Fak. za podiplomski študij
Strani: X, 166, [48] str.
ID: 8706623
Priporočena dela:
, ǂthe ǂfate and antioxidant potential
, doktorska disertacija s področja živilstva
, ni podatka o podnaslovu