Povzetek

Variations of phenolic compounds and sensory properties of virgin olive oils from the variety 'Istrska belica'

Ključne besede

olive oil;phenolic compounds;sensory properties;Istrska belica;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UP - Univerza na Primorskem
UDK: 665.327.3
COBISS: 1538397380 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 2221-870X
Št. ogledov: 926
Št. prenosov: 402
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: Str. 22-31
Letnik: ǂVol. ǂ5
Zvezek: ǂno. ǂ1
Čas izdaje: 2016
ID: 9160273