Povzetek

Characterization of olive oils used as medium in canned fish

Ključne besede

konzervirani ribji izdelki;oljčno olje;fenolne spojine;canned fish;olive oil;phenolic compounds;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UP - Univerza na Primorskem
UDK: 665.327.3
COBISS: 20876035 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 2638-6070
Št. ogledov: 1516
Št. prenosov: 109
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: konzervirani ribji izdelki;oljčno olje;fenolne spojine;
Strani: str. 302-306
Letnik: ǂVol. ǂ3
Zvezek: ǂiss. ǂ1
Čas izdaje: 2020
DOI: 10.26493/1855-3974.219310.32474/SJFN.2020.03.000151
ID: 12565928