| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2020 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UP - Univerza na Primorskem | 
| UDK: | 665.327.3 | 
| COBISS: | 20876035   | 
| ISSN: | 2638-6070 | 
| Št. ogledov: | 1516 | 
| Št. prenosov: | 109 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | konzervirani ribji izdelki;oljčno olje;fenolne spojine; | 
| Strani: | str. 302-306 | 
| Letnik: | ǂVol. ǂ3 | 
| Zvezek: | ǂiss. ǂ1 | 
| Čas izdaje: | 2020 | 
| DOI: | 10.26493/1855-3974.219310.32474/SJFN.2020.03.000151 | 
| ID: | 12565928 |