Sonja Smole Možina (Editor), Maja Paš (Editor)

Abstract

Zbornik vsebuje prispevke s področja pridelave in predelave, konzerviranja, embaliranja in razvoja embalažnih materialov, skladiščenja in trženja hrane v luči med tradicionalnimi in inovativnimi pristopi

Keywords

živilstvo;živilska industrija;varna hrana;embalaža;klinična prehrana;prehrambne navade;čebelni proizvodi;pivovarstvo;antioksidanti;pekarstvo;živilska mikrobiologija;zborniki;elektronske knjige;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Typology: 0 - Not set
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDC: 663/664:001.895(082)(0.034.2)
COBISS: 300521472 Link will open in a new window
ISBN: 978-961-6908-21-4
Views: 509
Downloads: 152
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: Croatian
Secondary title: Food science, technology and nutrition between tradition and innovation
Secondary keywords: Živilska tehnologija;Posvetovanja;Inovacije;Prehrana;
URN: URN:NBN:SI
Type (COBISS): Proceedings
ID: 12255972
Recommended works:
, no subtitle data available
, 31. Bitenčevi živilski dnevi 2022
, Standardi in perspektive
, 5th international minisymposium, Ljubljana, April 16, 2021
, 17. december 2020