Sonja Smole Možina (Urednik), Maja Paš (Urednik)

Povzetek

Zbornik vsebuje prispevke s področja pridelave in predelave, konzerviranja, embaliranja in razvoja embalažnih materialov, skladiščenja in trženja hrane v luči med tradicionalnimi in inovativnimi pristopi

Ključne besede

živilstvo;živilska industrija;varna hrana;embalaža;klinična prehrana;prehrambne navade;čebelni proizvodi;pivovarstvo;antioksidanti;pekarstvo;živilska mikrobiologija;zborniki;elektronske knjige;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 0 - Ni določena
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK: 663/664:001.895(082)(0.034.2)
COBISS: 300521472 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-6908-21-4
Št. ogledov: 509
Št. prenosov: 152
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Hrvaški jezik
Sekundarni naslov: Food science, technology and nutrition between tradition and innovation
Sekundarne ključne besede: Živilska tehnologija;Posvetovanja;Inovacije;Prehrana;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Zbornik
ID: 12255972
Priporočena dela:
, 31. Bitenčevi živilski dnevi 2022
, Standardi in perspektive
, 5th international minisymposium, Ljubljana, April 16, 2021
, 17. december 2020