diplomsko delo, univerzitetni študij
Mateja Strelec (Author), Lea Demšar (Reviewer), Barbara Jeršek (Mentor)

Abstract

Preživetje različnih sevov bakterij rodu Salmonella pri pasterizaciji

Keywords

mikroorganizmi;Salmonella;jajčni melanž;pasterizacija;temperatura pasterizacije;čas pasterizacije;inhibicija rasti;decimalni redukcijski čas;vrednost D;

Data

Language: Slovenian
Year of publishing:
Source: Ljubljana
Typology: 2.11 - Undergraduate Thesis
Organization: UL BF - Biotechnical Faculty
Publisher: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDC: 579.24+579.26:579.67
COBISS: 3190392 Link will open in a new window
Views: 1603
Downloads: 408
Average score: 0 (0 votes)
Metadata: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Other data

Secondary language: English
Secondary title: Survival of Salmonella strains through pasteurization treatment
Secondary keywords: microorganisms;Salmonella;liquid whole egg;pasteurization;pasteurization temperature;pasteurization time;grouth inhibition;decimal reduction time;D value;
URN: pdf
Type (COBISS): Undergraduate thesis
Pages: IX, 58 f.
Keywords (UDC): mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;
ID: 23341
Recommended works:
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, diplomsko delo univerzitetnega študijskega programa