Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 579.24+579.26:579.67 |
COBISS: |
3190392
![]() |
Št. ogledov: | 1603 |
Št. prenosov: | 408 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Survival of Salmonella strains through pasteurization treatment |
Sekundarne ključne besede: | microorganisms;Salmonella;liquid whole egg;pasteurization;pasteurization temperature;pasteurization time;grouth inhibition;decimal reduction time;D value; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | IX, 58 f. |
Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija; |
ID: | 23341 |