diplomsko delo, univerzitetni študij
Mateja Strelec (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Barbara Jeršek (Mentor)

Povzetek

Preživetje različnih sevov bakterij rodu Salmonella pri pasterizaciji

Ključne besede

mikroorganizmi;Salmonella;jajčni melanž;pasterizacija;temperatura pasterizacije;čas pasterizacije;inhibicija rasti;decimalni redukcijski čas;vrednost D;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 579.24+579.26:579.67
COBISS: 3190392 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1603
Št. prenosov: 408
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Survival of Salmonella strains through pasteurization treatment
Sekundarne ključne besede: microorganisms;Salmonella;liquid whole egg;pasteurization;pasteurization temperature;pasteurization time;grouth inhibition;decimal reduction time;D value;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: IX, 58 f.
Ključne besede (UDK): mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;
ID: 23341
Priporočena dela:
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, diplomsko delo univerzitetnega študijskega programa