diplomsko delo
Lea Kuhar (Avtor), Bruno Završnik (Mentor)

Povzetek

Degustacija kot metoda pospeševanja prodaje na prodajnem mestu : diplomsko delo

Ključne besede

pospeševanje prodaje;politika izdelka;izdelki;vzorci;blagovne znamke;nakup;življenjski cikel;predstava;mesna industrija;strategija trženja;metode;modeli;poslovno okolje;tržno planiranje;trg;uporabniki;potrošnik;komercialno poslovanje;Slovenija;tržna analiza;tržne raziskave;dejavnost;prehrana;živilska industrija;Proconi;Proizvodnja mesnih izdelkov;Murska Sobota;d.o.o.;Diplomske naloge;Marketinška strategija;Degustacije;Predstavitve;Pogrej in pojej (blagovna znamka);Ciljani skrining;Mesni izdelki;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Radenci
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM EPF - Ekonomsko-poslovna fakulteta
Založnik: [L. Kuhar]
UDK: 658.82/.85(043.2):637.52/.54(497.4 Murska Sobota)
COBISS: 8969500 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 2108
Št. prenosov: 258
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: 73 str.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;communication and transport industries;accountancy;business management;public relations;komunikacije in transport;knjigovodstvo;poslovni menedžment;stiki z javnostjo;business management;administration;commercial organization;poslovni menedžment;administracija;komercialna organizacija;marketing;sales;selling;distribution;prodaja;distribucija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;
ID: 10079