Povzetek

Quality changes during ripening of plums (Prunus domestica L.)

Ključne besede

sliva;Prunus domestica;zorenje;sladkorji;fenolne spojine;fenoli;antociani;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 634.22
COBISS: 5500793 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0308-8146
Matična publikacija: Food chemistry
Št. ogledov: 1400
Št. prenosov: 282
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 830-836
Zvezek: ǂVol. ǂ111
Čas izdaje: 2008
DOI: 10.1016/j.foodchem.2008.04.057
ID: 1032249