| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2008 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| UDK: | 634.22 | 
| COBISS: | 
                
                    5500793
                     
                
             | 
        
| ISSN: | 0308-8146 | 
| Matična publikacija: | Food chemistry | 
| Št. ogledov: | 1400 | 
| Št. prenosov: | 282 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano | 
| Strani: | str. 830-836 | 
| Zvezek: | ǂVol. ǂ111 | 
| Čas izdaje: | 2008 | 
| DOI: | 10.1016/j.foodchem.2008.04.057 | 
| ID: | 1032249 |